Airco-airconditioning.be > Antwerpen > Airco Brasschaat

The Blog

Airco Brasschaat

Airco Brasschaat

Airco Brasschaat – Airconditioning Brasschaat

Airco Brasschaat? Airconditioning Brasschaat? Zindert de ondraaglijke hitte van de recente zomer bij u ook nog na? En wilt u voorbereid zijn en tijdig informeren bij een airco installateur uit Brasschaat die u over wat en hoe met airco koelen of verwarmen mogelijk is bij u thuis of op het bedrijf?

Een perfect afgestelde airco installatie levert de nodige koelte op warme en vochtige dagen in de zomer. Niets is immers zo belastend voor uw lichaam als dagdagelijkse activiteiten te moeten presteren in een te vochtige of te warme ruimte. Sommige bedrijfsruimtes en woonvoorzieningen zoals bijvoorbeeld werfcontainers, bureelcontainers dakappartementen en veranda’s warmen in de zomer vaak snel op tot een ondraaglijke temperatuur. Een airco installatie laten plaatsen is dan de meest geschikte oplossing.

Bent u op zoek naar geschikte airco installateurs in de gemeente Brasschaat? Wenst u graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van een Brasschaatse airco installateur? Dan bent u bij Airco-airconditioning.be aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met experts op vlak van airco en airconditioning.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een airco installatie Brasschaat!

Wij zorgen ervoor dat de juiste Brasschaatse airco installateurs uw aanvraag ontvangen en opvolgen

Airco installateur Brasschaat

Zoekt u een kwalitatieve airco installatie in Brasschaat aan een concurrentiële prijs als koeling en verwarming voor uw woning, kantoorgebouw of bedrijfsruimte? Of had u graag gespecialiseerd advies verkregen van een airco installateur die u grondig informeert inzake de verschillende soorten aircosystemen die er actueel op de markt te verkrijgen zijn? Dan hoeft u nu alleszins al niet meer verder te kijken. Wij zorgen ervoor dat u in contact komt met experts op vlak van airco en airconditioning. Momenteel is immers iedere geplaatste airco installatie een warmtepomp in de vorm van een lucht/lucht, lucht/water of hybride warmtepomp. De voornaamste merken die geplaatst worden zijn airconditioning units van de merken Daikin, Panasonic en Mitsubishi.

Airco Brasschaat Airconditioning Brasschaat

Airco Brasschaat Airconditioning Brasschaat

Offerte aanvragen bij airco installateurs Brasschaat

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een airco installatie Brasschaat!

Wij zorgen ervoor dat de juiste Brasschaatse airco installateurs uw aanvraag ontvangen en opvolgen

Waarom airco kopen in Brasschaat?

Het plaatsen van een airco in Brasschaat voorziet in een aantal voordelen voor de leefruimte. De voornaamste functie van een airconditioning is verkoeling. Maar wist u dat u de airco installatie tegenwoordig ook kunt inschakelen voor de verwarming van een kamer? Wanneer u dit nog kunt combineren met zonnepanelen, dan levert u dit nog een aardige cent op. De installatie filtert tevens de lucht en zorgt voor een goede vochtcirculatie. Hierdoor wordt de lucht een stuk schoner. U bent daarnaast veel productiever in een aangenaam en behaaglijk klimaat.

Welke voordelen biedt airco in Brasschaat?

1) Klimaatbeheersing in huis.
Wanneer u klimaatbeheersing wilt voorzien in de woning in Brasschaat heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kan u kiezen voor een single split airco of een multi split airco. Een single split airco bestaat uit een één binnenunit en één buitenunit die aan elkaar worden gekoppeld. Afhankelijk van de grootte van uw ruimte, uw persoonlijke voorkeur en bouwkundige mogelijkheden kunt u de keuze maken uit meerdere modellen. De multi split airco bestaat uit de koppeling van 1 buitenunit en meerdere (maximum 5-8) buitenunits. Dit systeem laat toe om de temperatuur individueel te regelen waardoor iedere kamer zijn eigen temperatuur heeft. De binnenunits functioneren wel steeds in dezelfde modus: allemaal koelen of allemaal verwarmen. Al deze systemen staan garant voor gezond en comfortabele klimaatbeheersing in huis.

2) Klimaatbeheersing bedrijf.
Een aangename en gezonde leefomgeving is niet enkel belangrijk in de woning. Ook door de personen die actief zijn bij u op het bedrijf of de gasten wordt een fijne temperatuur en luchtvochtigheidsgraad geapprecieerd! Een behaaglijk gevoel, betere prestaties en een betere omzet zijn directe gevolgen van een ideaal werkklimaat. Betreft het nu een winkel, een fitnessruimte, een zorginstelling of een kantoorpand, een optimaal binnenklimaat is onontbeerlijk! Idealiter is een temperatuur van Een goed gevoel, betere prestaties en een betere omzet zijn het gevolg. Of het nu gaat om een winkel, een gezondheidscentrum, een fitnessruimte of een kantoorpand, een optimaal binnenklimaat is onmisbaar! Ideaal is een temperatuur van 20-21ºC.

3) Betere algemene prestaties.
Onderzoek heeft aangetoond dat er wel degelijk een verband is tussen de algemene arbeidsprestaties van de werknemers en de temperatuur van de werkomgeving. Prestaties dalen al bij 22ºC en verminderen dramatisch bij een temperatuur van 26ºC. De investering in airconditioning zorgt dus u niet enkel voor een aangename temperatuur, maar zo verhoogt u tevens aanzienlijk de rentabiliteit van uw bedrijf. Moderne winkels worden tegenwoordig standaard voorzien van airco. Klanten vinden het leuker om hier te vertoeven, kleding te passen en aankopen te verrichten. Hetzelfde geldt voor patiënten die wachten in een frisse wachtkamer op de dokter of voor bewoners van een zorginstelling. En hoe bevalt u het dineren in een goed geconditioneerd restaurant? Afhankelijk van uw noden, wordt de geschikte buiteninstallatie gecombineerd met een aantal binnenunits naar keuze.
Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

4) Lage verwarmingskosten.
Airconditioning, ook vaak naar klimaatbeheersing verwezen, wordt hoofdzakelijk geassocieerd met koeling, de luxe van een aangename temperatuur in huis of op het werk wanneer het buiten erg warm is. Echter, praktisch alle hedendaagse airconditioners kunnen ook verwarmen. Hierdoor wordt een airconditioner ook warmtepomp genoemd. Een warmtepomp is een toestel dat energie gebruikt in de vorm van warmte. Deze energie wordt onttrokken en verpompt van de locatie waar het beschikbaar is (bijvoorbeeld in de buitenlucht of in het grondwater), naar de locatie waar het gevraagd wordt. Dit ‘pompsysteem’ bestaat uit verschillende onderdelen die collectief dit proces uitvoeren.aar

Dit gebeurt door omkering van het koelproces. De warmtepomp onttrekt dan warmte aan de buitenlucht en verplaatst deze naar de ruimte om daar te verwarmen. Zelfs wanneer het buiten vriest kan er nog warmte uit de buitenlucht worden gehaald. Een warmtepomp gebruikt hiervoor wel energie maar doet dit vele malen efficiënter dan een gasgestookte CV-ketel omdat het gratis buitenlucht als bron gebruikt. Daarom vallen de verwarmingskosten dus veel lager uit.

Airco Brasschaat

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een airco Brasschaat!

Wij zorgen ervoor dat de juiste Brasschaatse airco installateurs uw aanvraag ontvangen en behandelen.

Airco in Brasschaat laten plaatsen door een Brasschaatse airconditioning specialist? Vraag dan uw offerte aan bij de beste airco installateurs werkzaam in Brasschaat!

Geef uw mening post

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.

All rights reserved Airco-airconditioning.be: info & advies over airco & airconditioning in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.